Draadloze sensoren

Uw watch kan worden gekoppeld en gebruikt met draadloze sensoren met behulp van ANT‍+® of Bluetooth® technologie (De draadloze sensoren koppelen). Nadat de toestellen zijn gekoppeld, kunt u de optionele gegevensvelden aanpassen (Gegevensschermen aanpassen). Als bij uw watch een sensor is meegeleverd, zijn de toestellen al gekoppeld.

Voor informatie over compatibiliteit van een bepaalde Garmin® sensor, aanschaf of het raadplegen van de gebruikershandleiding, gaat u naar buy.garmin.com voor de desbetreffende sensor.

Sensortype

Beschrijving

Clubsensoren

U kunt Approach® CT10 golfclubsensoren gebruiken om uw golfshots, waaronder locatie, afstand en clubtype, automatisch te volgen.

DogTrack

Hiermee kunt u gegevens ontvangen van een compatibel handheld toestel voor het volgen van honden.

eBike

U kunt uw watch gebruiken bij uw eBike en fietsgegevens, zoals batterij- en schakelinformatie, bekijken tijdens uw ritten.

Extra scherm

U kunt de modus Extra scherm gebruiken om gegevensschermen van uw MARQ® watch op een compatibele Edge® fietscomputer weer te geven tijdens een rit of triatlon.

Externe hartslagmeter

U kunt een externe sensor, zoals de HRM-Pro™ of HRM‍-Dual™ hartslagmonitor, gebruiken om hartslaggegevens te bekijken tijdens uw activiteiten. Sommige hartslagmeters kunnen ook gegevens opslaan of geavanceerde hardloopgegevens weergeven (Hardloopdynamiek).

Voetsensor

Bij indoortrainingen of als het GPS-signaal zwak is, kunt u in plaats van de GPS een voetsensor gebruiken om tempo en afstand vast te leggen.

Hoofdtelefoon

U kunt een Bluetooth hoofdtelefoon gebruiken om naar muziek op uw MARQ watch te luisteren (Een Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten).

inReach

Met de inReach® afstandsbedieningsfunctie kunt u uw inReach satellietcommunicator bedienen via uw MARQ watch (De inReach afstandsbediening gebruiken).

Lichten

U kunt Varia™ slimme fietsverlichting gebruiken om het zicht in uw omgeving te verbeteren.

Spierzuurstof

U kunt een spierzuurstofsensor gebruiken om gegevens over hemoglobine- en spierzuurstofsaturatie te bekijken terwijl u traint.

Vermogen

U kunt de Rally™ of Vector™ pedalen voor fietsvermogensmeter gebruiken om vermogensgegevens op uw toestel weer te geven. U kunt uw vermogenszones aanpassen aan uw doelen en capaciteiten (Uw vermogenszones instellen) of u kunt bereikwaarschuwingen gebruiken om een melding te ontvangen wanneer u een bepaalde vermogenszone bereikt (Een waarschuwing instellen).

Radar

U kunt een Varia achteruitkijkfietsradar gebruiken om het zicht in uw omgeving te verbeteren en waarschuwingen te verzenden bij naderende voertuigen. Met een Varia achterlicht van een radarcamera kunt u ook foto's maken en video's opnemen tijdens een rit (De Varia Camerabediening gebruiken).

RD-sensor

U kunt een Running Dynamics Pod gebruiken om hardloopdynamiekgegevens op te nemen en deze op uw watch weer te geven (Hardloopdynamiek).

Schakelen

U kunt elektronische schakelsystemen gebruiken om schakelinformatie weer te geven tijdens een rit. De MARQ watch geeft de huidige afstellingswaarden weer als de sensor zich in de afstellingsmodus bevindt.

Shimano Di2

U kunt Shimano® Di2™ elektronische schakelsystemen gebruiken om schakelinformatie weer te geven tijdens een rit. De MARQ watch geeft de huidige afstellingswaarden weer als de sensor zich in de afstellingsmodus bevindt.

Smart Trainer

U kunt uw watch met een slimme indoorfietstrainer gebruiken om weerstand te simuleren terwijl u een koers, rit of workout volgt. (Een indoortrainer gebruiken).

Snelheid/cadans

U kunt snelheids- of cadanssensoren aan uw fiets bevestigen en de gegevens tijdens uw rit bekijken. Indien nodig, kunt u handmatig uw wielmaat invoeren in de instellingen van de snelheidsensor (Wielmaat en omvang).

Tempe

U kunt de tempe™ temperatuursensor aan een stevige band of lus bevestigen op een plek waar deze is blootgesteld aan omgevingslucht, zodat de sensor een consistente bron van nauwkeurige temperatuurgegevens biedt.

VIRB

Met de VIRB® afstandsbedieningsfunctie kunt u uw VIRB actiecamera op afstand bedienen via uw watch (VIRB afstandsbediening).

XERO locaties

U kunt laserlocatiegegevens van een Xero® toestel bekijken en delen (Xero laserlocatie-instellingen).

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-9EEF6661-8BC6-4D39-ABC0-A4248960DACD v8