HRM-Pro Hardlooptempo en -afstand

Het accessoire uit de HRM-Pro™ serie berekent uw hardloopsnelheid en -afstand op basis van uw gebruikersprofiel en de beweging die door de sensor bij elke stap wordt gemeten. De hartslagmeter geeft de hardloopsnelheid en -afstand weer als er geen GPS beschikbaar is, bijvoorbeeld tijdens het lopen op een loopband. U kunt uw hardlooptempo en -afstand op uw compatibele MARQ® watch bekijken wanneer u bent verbonden via ANT‍+® technologie. U kunt deze gegevens ook bekijken op compatibele trainingsapps van derden wanneer u verbonden bent met behulp van Bluetooth® technologie.

De nauwkeurigheid van tempo en afstand verbetert met kalibratie.

Automatische kalibratie
De standaardinstelling voor uw watch is Automatisch kalibreren. Het accessoire uit de HRM-Pro serie wordt elke keer dat u buiten hardloopt gekalibreerd doordat hij is verbonden met uw compatibele MARQ watch.
OPMERKING: Automatische kalibratie werkt niet voor indoor-, trail- of ultra run-activiteitsprofielen (Tips voor het registreren van hardlooptempo en -afstand).
Handmatige kalibratie

U kunt Kalibreren/opsl selecteren nadat u op de loopband hebt hardgelopen met uw connected accessoire uit de HRM-Pro serie (De loopbandafstand kalibreren).

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-9EEF6661-8BC6-4D39-ABC0-A4248960DACD v8