Izbornik LiveVü Forward i FrontVü sonara

Na prikazu sonara LiveVü Forward ili FrontVü odaberite Izbornik.

Osjetljivost

Upravlja razinom detalja i buke na zaslonu sonara.

Ako želite da se na zaslonu prikazuje povratni signal najvećeg intenziteta, možete smanjiti osjetljivost te tako ukloniti povratne signale manjeg intenziteta i šum. Ako želite li vidjeti sve povratne informacije, možete povećati osjetljivost te tako prikazati više informacija na zaslonu. Time se uklanja i šum, ali se tako može otežati raspoznavanje stvarnih povratnih signala.

Raspon dubine

Podešava domet mjerila dubine.

Ako uređaju dopustite da automatski podešava domet, dno će se zadržavati unutar donjeg dijela zaslona sonara, što može biti korisno prilikom praćenja dna s minimalnim ili umjerenim promjenama terena.

Ručno podešavanje dometa omogućava prikaz određenog dometa, što može biti korisno prilikom praćenja dna s velikim promjenama terena, kao što su ponori ili litice. Dno se može prikazivati na zaslonu sve dok se nalazi unutar dometa koji ste postavili.

Prednji domet

Podešava domet mjerila prednjeg rada.

Ako uređaju dopustite da automatski podešava domet, mjerilo prednjeg rada podesit će u odnosu na dubinu. Ručno podešavanje dometa omogućava prikaz određenog dometa. Dno se može prikazivati na zaslonu sve dok se nalazi unutar dometa koji ste postavili. Ručno smanjenje ove opcije može smanjiti učinkovitost funkcije FrontVü alarm, čime se smanjuje i vrijeme reakcije na očitanja male dubine.

Kut prijenosa

Podešava fokus sonde na lijevu ili desnu stranu. Ova je funkcija dostupna samo s Panoptix™ sondama koje podržavaju RealVü, kao što su PS30, PS31 i PS60.

Odašiljanje

Onemogućuje odašiljanje aktivnoj sondi.

FrontVü alarm

Postavlja alarm da se oglasi kad je dubina ispred plovila manja od navedene vrijednosti (Postavljanje FrontVü alarma za dubinu). Ovo je dostupno samo s Panoptix FrontVü sondama.

Postavke sonara

Podešava postavke sonde i izgled povratnih informacija sonara.

Uredi preklapanja

Prilagođava podatke prikazane na zaslonu (Prilagođavanje preklapanja podataka).

Autorska prava © Garmin. Sva prava pridržana.GUID-413FE004-9D7D-474E-8423-3B787BC4A5BF v7