Aplikacija ActiveCaptain

OPREZ

Ova funkcija korisnicima omogućuje da šalju informacije.Tvrtka Garmin® ne zastupa točnost, potpunost ili pravodobnost informacija koje su poslali korisnici. Na vlastiti rizik upotrebljavate ili se oslanjate na informacije koje su poslali korisnici.

Aplikacija ActiveCaptain® omogućuje vezu s vašim GPSMAP® uređajem, grafikonima, kartama i zajednicom za povezanu plovidbu.

Na mobilnom uređaju s aplikacijom ActiveCaptain možete preuzimati, kupovati i nadograđivati nautičke i druge karte. Aplikaciju možete upotrijebiti kako biste brzo i jednostavno prenijeli korisničke podatke poput točaka i ruta, povezali se s Garmin Quickdraw™ Contours zajednicom, nadogradili softver uređaja i isplanirali svoje putovanje. Uređajem GPSMAP možete upravljati i putem aplikacije s pomoću funkcije Garmin Helm™.

Možete se povezati s ActiveCaptain zajednicom kako biste primali najnovije informacije o marinama i ostalim točkama interesa. Aplikacija može automatski slati pametne obavijesti o, na primjer, pozivima i tekstnim porukama na zaslon plotera ako su međusobno povezani.

Autorska prava © Garmin. Sva prava pridržana.GUID-413FE004-9D7D-474E-8423-3B787BC4A5BF v7