Fysiologiske målinger

Disse fysiologiske målingene krever pulsmåling på håndleddet eller en kompatibel pulsmåler. Målingene er beregninger som kan hjelpe deg med å spore og forstå treningsaktivetene dine og prestasjonene dine i konkurranser. Disse beregningene er gitt og støttes av Firstbeat.

MERK: Beregningene kan virke unøyaktige til å begynne med. Du må gjennomføre noen aktiviteter for at enheten skal få kunnskap om prestasjonene dine.
kondisjonsberegning

Kondisjon vil si maksimalt oksygenvolum (i milliliter) som du bruker per minutt per kilo med kroppsvekt ved maksimal ytelse.

Antatte løpstider

Enheten bruker kondisjonsberegningen og publiserte datakilder til å gi en måltid basert på den gjeldende kondisjonen din. Denne beregningen antar at du har fullført riktig trening for løpet.

Restitusjonsrådgiver

Restitusjonsrådgiver viser hvor mye tid som gjenstår før du er klar til en ny, hard treningsøkt.

Stressverdi

Stressverdi krever en pulsmåler med bryststropp. Stressverdien måler variasjoner i pulsen din mens du står stille i 3 minutter. Dette er det generelle stressnivået ditt. Skalaen går fra 1 til 100, der en lavere poengsum indikerer et lavere stressnivå.

Ytelseskondisjon

Ytelseskondisjonen er en vurdering i sanntid som gjøres når du har vært aktiv i 6–20 minutter. Den kan legges til som et datafelt, slik at du kan se ytelseskondisjonen din under resten av aktiviteten. Den sammenligner din kondisjonen din i sanntid med den gjennomsnittlige formen din.

Melkesyreterskel

Melkesyreterskel krever en pulsmåler med bryststropp. Melkesyreterskelen er det punktet der musklene dine raskt begynner å bli slitne. Enheten måler melkesyreterskelen din ved hjelp av pulsen og tempoet.

Copyright © Garmin. Med enerett.GUID-4FFB52AE-9CA9-47F5-B9E6-45D823872585 v7