Értesítések fogadása

FIGYELMEZTETÉS

Ne olvasson értesítéseket és ne válaszoljon az értesítésekre vezetés közben. Ha így tesz, a kijelző elvonhatja a figyelmét, ami súlyos személyi sérülést vagy halált okozó balesethez is vezethet.

A funkció használatát megelőzően készülékét csatlakoztatni kell egy támogatott telefonhoz, amely futtatja a(z) Garmin Drive™ alkalmazást (Élő szolgáltatások, forgalom és okostelefonos funkciók).

Amikor okostelefonjáról értesítés érkezik a készülékre, a legtöbb oldalról egy felugró ablak jelenik meg. Amikor a készülék mozgásban van, ahhoz, hogy megnézhesse az értesítéseket, először vissza kell igazolnia, hogy Ön egy utas, nem pedig a vezető.

MEGJEGYZÉS: Térképnézet közben az értesítések a térképeszközöknél jelennek meg.
  • Az értesítés figyelmen kívül hagyásához válassza az OK lehetőséget.

    A felugró ablak bezárul, de az értesítés továbbra is aktív marad a telefonján.

  • Az értesítés megtekintéséhez válassza a Megnéz lehetőséget.
  • Az értesítés meghallgatásához válassza a Megnéz > Lejátszás lehetőséget.

    A képernyőolvasó technika segítségével a készülék felolvassa az értesítést. Ez a funkció nem minden nyelv esetében érhető el.

  • További műveletek végrehajtásához, mint például az értesítések telefonról történő elutasításához, válassza a Megnéz lehetőséget, majd válasszon ki egy opciót.
    MEGJEGYZÉS: További műveletek csak bizonyos értesítéstípusoknál érhetőek el, és ezeket az értesítést létrehozó alkalmazásnak is támogatnia kell.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-260D9C3C-8A96-42DD-8D3B-6F6B7C616338 v5