Értesítések fogadása a térkép megtekintése közben

FIGYELMEZTETÉS

Ne olvasson értesítéseket és ne válaszoljon az értesítésekre vezetés közben. Ha így tesz, a kijelző elvonhatja a figyelmét, ami súlyos személyi sérülést vagy halált okozó balesethez is vezethet.

A funkció használatához csatlakoztatnia kell készülékét egy, a Garmin Drive™ alkalmazást futtató, támogatott telefonhoz (Élő szolgáltatások, forgalom és okostelefonos funkciók).

Térképnézet közben az új értesítések a képernyő szélén, a térképeszközöknél jelennek meg. Amikor a készülék mozgásban van, ahhoz, hogy megnézhesse az értesítéseket, először vissza kell igazolnia, hogy Ön egy utas, nem pedig a vezető.

 • Az értesítés figyelmen kívül hagyásához válassza a Bezárás elemet, vagy várja meg, hogy az értesítés lejárjon.

  A felugró ablak bezárul, de az értesítés továbbra is aktív marad a telefonján.

 • Az értesítés megtekintéséhez válassza ki az értesítés szövegét.
 • Az értesítés meghallgatásához válassza az Üzenet lejátszása lehetőséget.

  A képernyőolvasó technika segítségével a készülék felolvassa az értesítést. Ez a funkció nem minden nyelv esetében érhető el.

 • Ha az értesítés meghallgatására hangvezérléssel kíván utasítást adni, mondja ki a következőt: Üzenet lejátszása.
  MEGJEGYZÉS: Ez az opció csak akkor érhető el, ha a kiválasztott nyelv támogatja a hangvezérlés funkciót, és a Hangvezérlés szimbóluma megjelenik a térképeszköznél.
 • További műveletek végrehajtásához, mint például az értesítések telefonról történő elutasításához, válassza a Megnéz lehetőséget, majd válasszon ki egy opciót.
  MEGJEGYZÉS: További műveletek csak bizonyos értesítéstípusoknál érhetőek el, és ezeket az értesítést létrehozó alkalmazásnak is támogatnia kell.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-260D9C3C-8A96-42DD-8D3B-6F6B7C616338 v5