Dijeljenje sonara

Možete pregledavati podatke sonara svih kompatibilnih izvora u brodskoj mreži Garmin® Marine Network. Možete pregledavati podatke sonara kompatibilnog vanjskog sonara, kao što je GCV™ sonarni modul. Uz to, možete pregledavati podatke sonara drugih plotera s ugrađenim sonarnim modulom.

Svaki ploter u mreži može prikazivati podatke sonara svakog kompatibilnog sonarnog modula i sonde u mreži, neovisno o tome gdje su ploteri i sonde montirane na plovilu. Na primjer, na uređaju GPSMAP® 923 montiranom na stražnjem dijelu plovila možete pregledavati podatke sonara s drugog uređaja GPSMAP i sonde Garmin ClearVü™ montirane na prednjem dijelu plovila.

Prilikom dijeljenja podataka sonara, vrijednosti nekih postavki sonara kao što su Domet i Osjetljivost sinkroniziraju se na svim uređajima u mreži. Vrijednosti drugih postavki sonara kao što je Izgled ne sinkroniziraju se i treba ih postaviti na svakom pojedinom uređaju. Uz to, brzina pomicanja prikaza podataka različitih tradicionalnih i Garmin ClearVü™ sonara sinkronizira se kako bi podijeljeni prikazi bili bolje povezani.

NAPOMENA: Istovremeno korištenje više sondi može uzrokovati preklapanje signala koje se može ukloniti prilagođavanjem postavke Smetnje na sonaru.
Autorska prava © Garmin. Sva prava pridržana.GUID-413FE004-9D7D-474E-8423-3B787BC4A5BF v7