Connected functies

Connected functies zijn beschikbaar voor uw GPSMAP® 276Cx toestel als u het toestel verbindt met een compatibele smartphone via Bluetooth® technologie. Voor sommige functies moet u de Garmin Connect™ app op de verbonden smartphone installeren. Ga naar www.garmin.com/apps voor meer informatie. Sommige functies zijn ook beschikbaar als u uw toestel verbindt met een draadloos netwerk.

Telefoonmeldingen

Geeft telefoonmeldingen en berichten weer op uw GPSMAP 276Cx toestel.

LiveTrack

Geef uw vrienden en familie de gelegenheid om uw races en trainingsactiviteiten in real-time te volgen. U kunt volgers uitnodigen via e-mail of social media, waardoor zij uw live-gegevens op een Garmin Connect volgpagina kunnen zien.

Activiteiten uploaden naar Garmin Connect

Uw activiteit wordt automatisch naar uw Garmin Connect account verstuurd zodra u klaar bent met het vastleggen van de activiteit.

Software-updates

Hiermee kunt u de toestelsoftware bijwerken.

Weer

Hiermee kunt u actuele weersomstandigheden en weersverwachtingen weergeven.

Vind mijn telefoon

Hiermee kunt u een kwijtgeraakte smartphone terugvinden die is gekoppeld met uw GPSMAP 276Cx toestel en momenteel binnen bereik is.

Zoek mijn toestel

Hiermee kunt u uw kwijtgeraakte GPSMAP 276Cx toestel terugvinden dat is gekoppeld met uw smartphone en momenteel binnen bereik is.

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-008DA605-0E64-441D-8204-9F6383EB050C v2