Bluetooth connectede funktioner

Edge® enheden har Bluetooth® connectede funktioner, der passer til din kompatible smartphone eller fitnessenhed. Visse funktioner kræver, at du installerer Garmin Connect™ Mobile appen på din smartphone. Gå til www.garmin.com/intosports/apps for at få yderligere oplysninger.

BEMÆRK: Din enhed skal være forbundet til din Bluetooth aktiverede smartphone, før du kan få fordel af disse funktioner.
LiveTrack

Lad venner og familie følge dine løb og træningsaktiviteter i realtid. Du kan invitere følgere ved brug af e-mail eller sociale medier, hvilket lader dem se dine live-data på en registreringsside til Garmin Connect.

GroupTrack

Giver dig mulighed for at holde styr på andre kørere i din gruppe ved hjælp af LiveTrack direkte på skærmen og i realtid. Du kan sende foruddefinerede meddelelser til andre ryttere i din GroupTrack session, som har en kompatibel Edge enhed.

Aktivitetsoverførsel til Garmin Connect

Sender automatisk din aktivitet til Garmin Connect, så snart du er færdig med at registrere aktiviteten.

Rute-, segment- og træningsdownloads tilgængelige fra Garmin Connect

Lader dig søge efter aktiviteter på Garmin Connect ved brug af din smartphone og sende dem til din enhed.

Overførsler fra enhed til enhed

Giver dig mulighed for trådløst at overføre filer til en anden kompatibel Edge enhed.

Interaktion med sociale medier

Du kan automatisk sende en opdatering til dit foretrukne sociale mediewebsted, når du uploader en aktivitet til Garmin Connect.

Vejrudsigter

Sender vejrudsigter og -alarmer til din enhed i realtid.

Meddelelser

Viser telefonmeddelelser og beskeder på din enhed.

Meddelelser

Giver dig mulighed for at besvare et indgående opkald eller en sms med en foruddefineret tekstbesked. Denne funktion er tilgængelig med kompatible Android™ smartphones.

Lydbeskeder

Gør det muligt for Garmin Connect Mobile app at afspille statusmeddelelser på din smartphone under en tur.

Registrering af hændelse

Gør det muligt for Garmin Connect Mobile app at sende en meddelelse til dine nødkontakter, når Edge enheden registrerer en hændelse.

Hjælp

Gør det muligt for dig at sende en automatisk sms-besked med dit navn og GPS-position til dine nødkontakter ved hjælp af Garmin Connect Mobile appen.

Copyright © Garmin. Alle rettigheder forbeholdes.GUID-D6095C01-0ACF-465B-AB5B-DC6A9AA3B6A3 v2