Διαγραφή αποθηκευμένης θέσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση θέσεων που έχουν διαγραφεί.
  1. Επιλέξτε Προς τα πού; > Αποθηκευμένα.
  2. Επιλέξτε Μενού > Διαγραφή αποθ. τοποθ..
  3. Επιλέξτε το πλαίσιο που βρίσκεται δίπλα στις αποθηκευμένες θέσεις που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε Διαγραφή.
GUID-E024D22C-EA17-40B3-A63F-E9535D86014B v9
Οκτώβριος 2023