Διαγραφή συζευγμένου τηλεφώνου

Μπορείτε να διαγράψετε ένα συζευγμένο τηλέφωνο, ώστε να αποτρέψετε την αυτόματη σύνδεση με τη συσκευή σας στο μέλλον.

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ασύρματα δίκτυα.
  2. Επιλέξτε το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αγνόηση συσκευής.
GUID-E024D22C-EA17-40B3-A63F-E9535D86014B v9
Οκτώβριος 2023