Értesítések fogadása

FIGYELMEZTETÉS

Ne olvassa el és ne kezelje az értesítéseket vezetés közben, mert ez elvonhatja a figyelmét, ami súlyos személyi sérülést vagy halált okozó balesethez vezethet.

A funkció használata előtt a készüléket támogatott, Garmin Drive™ alkalmazást használó okostelefonhoz kell csatlakoztatni (Élő szolgáltatások, forgalom és okostelefonos funkciók).

Amikor okostelefonjáról értesítés érkezik a készülékre, a legtöbb oldalról egy felugró ablak jelenik meg. Amikor a készülék mozgásban van, ahhoz, hogy megnézhesse az értesítéseket, először vissza kell igazolnia, hogy Ön egy utas, nem pedig a vezető.

MEGJEGYZÉS: Térképnézet közben az értesítések a térképeszközöknél jelennek meg.
  • Az értesítés figyelmen kívül hagyásához válassza az OK lehetőséget.

    A felugró ablak bezárul, de az értesítés továbbra is aktív marad a telefonján.

  • Az értesítés megtekintéséhez válassza a Megnéz lehetőséget.
  • Az értesítés meghallgatásához válassza a Megnéz > Lejátszás lehetőséget.

    A képernyőolvasó technika segítségével a készülék felolvassa az értesítést. Ez a funkció nem minden nyelv esetében érhető el.

  • További műveletek végrehajtásához, mint például az értesítések telefonról történő elutasításához, válassza a Megnéz lehetőséget, majd válasszon ki egy opciót.
    MEGJEGYZÉS: További műveletek csak bizonyos értesítéstípusoknál érhetőek el, és ezeket az értesítést létrehozó alkalmazásnak is támogatnia kell.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9