Élő szolgáltatások, forgalom és okostelefonos funkciók

FIGYELMEZTETÉS

Ne olvassa el és ne kezelje az értesítéseket vezetés közben, mert ez elvonhatja a figyelmét, ami súlyos személyi sérülést vagy halált okozó balesethez vezethet.

A Garmin Drive™ alkalmazás lehetővé teszi készüléke számára az intelligens értesítések és aktuális információk, például a közlekedési és időjárási adatok fogadását.

Garmin® hangvezérelt navigáció

A funkció használatával hangparancsok segítségével kereshet rá az adott helyekre és címekre, lépésenkénti iránymutatással rendelkező útvonalakat kezdhet, kihangosított hívásokat kezdeményezhet és számos egyébre is lehetősége nyílik (Hangvezérelt funkciók).

AmazonAlexa képességek és funkciók

A beépített Alexa lehetővé teszi, hogy zenét játsszon le, hangoskönyveket hallgasson, meghallgassa a híreket, stb. – miközben mindvégig a kormányon van a keze, szemével pedig az utat figyeli (Hangvezérelt funkciók).

Élő forgalmi adatok

Valós idejű forgalmi adatokat fogadhat készülékén, például baleseti információkat és fennakadásokat, építési területeket és útlezárásokat (Forgalom).

Időjárási információk

Valós idejű időjárási előrejelzéseket és útviszonyokkal kapcsolatos adatokat fogadhat, valamint időjárási radart tekinthet meg készülékén (Az időjárás-előrejelzés megtekintése).

Kihangosított telefonhívás

A készülék segítségével hívásokat indíthat és fogadhat, valamint a készülékét kihangosított telefonhangszóróként is használhatja. Amennyiben a kiválasztott nyelv támogatja a hangvezérlés funkciót, úgy hívásait hangvezérléssel is indíthatja.

Helymeghatározások küldése a készülékre

Okostelefonjáról helymeghatározásokat küldhet a navigációs készülékére.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9