Élő szolgáltatások, forgalom és okostelefonos funkciók

A Garmin Drive™ alkalmazás lehetővé teszi készüléke számára az intelligens értesítések és aktuális információk, például a közlekedési és időjárási adatok fogadását.

Garmin® hangvezérelt navigáció

A funkció használatával hangparancsok segítségével kereshet rá az adott helyekre és címekre, lépésenkénti iránymutatással rendelkező útvonalakat kezdhet, kihangosított hívásokat kezdeményezhet és számos egyébre is lehetősége nyílik (Hangvezérelt funkciók).

Amazon Alexa képességek és funkciók

Hozzáférést biztosít számos Amazon Alexa funkcióhoz, többek között a zenelejátszáshoz, az időjárás ellenőrzéséhez vagy éppen a hírek meghallgatásához (Hangvezérelt funkciók).

Élő forgalmi adatok

Valós idejű forgalmi adatokat fogadhat készülékén, például baleseti információkat és fennakadásokat, építési területeket és útlezárásokat (Forgalom).

Időjárási információk

Valós idejű időjárási előrejelzéseket és útviszonyokkal kapcsolatos adatokat fogadhat, valamint időjárási radart tekinthet meg készülékén (Az időjárás-előrejelzés megtekintése).

Kihangosított telefonhívás

A készülék segítségével hívásokat indíthat és fogadhat, valamint a készülékét kihangosított telefonhangszóróként is használhatja. Amennyiben a kiválasztott nyelv támogatja a hangvezérlés funkciót, úgy hívásait hangvezérléssel is indíthatja.

Helymeghatározások küldése a készülékre

Okostelefonjáról helymeghatározásokat küldhet a navigációs készülékére.

Foursquare® bejelentkezés

Lehetővé teszi a bejelentkezést Foursquare helyszíneken navigációs készülékének segítségével (Bejelentkezés a Foursquare alkalmazással).

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v8