Hangvezérelt funkciók

FIGYELMEZTETÉS

Elsősorban mindig a vezetésre koncentráljon, és a hangvezérelt funkciókat csak akkor használja, amikor ezt biztonsággal megteheti. Fontos, hogy a Garmin Drive™ alkalmazás legyen megnyitva és fusson az Ön kompatibilis okostelefonján, mert csak így tudja használni az Alexa funkcióit és az élő szolgáltatásokat.

Az Amazon Alexa funkciók használatához be kell jelentkeznie Amazon fiókjába a Garmin Drive alkalmazásban.

A Garmin DriveSmart™ készülék természetes nyelvfeldolgozást alkalmaz az Ön által kimondott parancsok szándékának értelmezéséhez. Így Ön természetes nyelven, teljes mondatokban beszélve tehet fel kérdéseket vagy mondhat ki parancsszavakat. A kézikönyvben számos példamondat szerepel, de nyugodtan kísérletezzen a készülékkel, és beszéljen hozzá olyan nyelven, amely a legkényelmesebb Önnek.

A készülékhez Garmin® hangvezérelt navigáció és Amazon Alexa képességek és funkciók is tartoznak.

A Garmin hangvezérelt funkció használatával rákereshet adott helyekre és címekre, lépésenkénti iránymutatással rendelkező útvonalakat kezdhet, kihangosított hívásokat kezdeményezhet, és számos egyébre is lehetősége nyílik. Úgy tud elindítani egy Garmin hangvezérelt navigációt, ha kimondja az OK, Garmin parancsot, és ezt valamilyen kéréssel folytatja.

A beépített Alexa lehetővé teszi, hogy zenét játsszon le, hangoskönyveket hallgasson, meghallgassa a híreket, stb. – miközben mindvégig a kormányon van a keze, szemével pedig az utat figyeli.

MEGJEGYZÉS: Ez a funkció nem érhető el minden termékmodell és nyelv esetében.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9