Csatlakoztatás a hangrendszerhez Bluetooth-kapcsolattal

Ha kompatibilis a jármű hangrendszere, a Garmin DriveSmart™ készülék hangját a vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton keresztül a jármű hangrendszerén át is hallgathatja. Ezáltal vezetékkel történő összekapcsolás nélkül is kiváló minőségben szólalhatnak meg a navigációs értesítések, a médiatartalom és a telefonhívások.

MEGJEGYZÉS: Ha járműve hangrendszere nem támogatja a Bluetooth technológiát, a hang a kiegészítő hangkábellel küldhető át a hangrendszerre (Csatlakozás a hangrendszerhez AUX hangkábel használatával).
MEGJEGYZÉS: Ez a funkció nem érhető el minden termékmodell esetében.
  1. Válasszon ki egy lehetőséget:
    • A Garmin Drive™ alkalmazás első párosítási eljárása során válassza az Igen lehetőséget, amikor az alkalmazás megkérdi, hogy Bluetooth technológiával csatlakozik-e okostelefonja a járműhöz.

    • Az első párosítási eljárás után a Garmin DriveSmart készüléken válassza ki a Hangerő > Bluetooth hangbeállítás elemet, és ellenőrizze, hogy a Jármű van kijelölve minden hangtípusnál, amit Bluetooth-kapcsolattal kíván átküldeni a hangrendszerre. A Garmin készülék beállítású hangtípusok a Garmin DriveSmart készülék hangszóróján szólalnak meg.

  2. Állítsa be a jármű hangrendszerén hangforrásként a Bluetooth bemenetet.
    MEGJEGYZÉS: A készülék alapértelmezett módon Bluetooth-média üzemmódban küldi át a hangot a hangrendszernek, amihez a hangrendszert a Bluetooth jelforrásra kell átállítani. A Bluetooth üzemmód beállításai megváltoztathatók, hogy egyes hangtípusok vagy az összes Bluetooth inkább kihangosított telefonhívás üzemmódban legyen átküldve (Bluetooth Hangüzemmódok).
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9