Bluetooth Hangüzemmódok

Készüléke képes hangokat, például navigációs parancsokat, Amazon Alexa válaszokat és zenét küldeni hangrendszerére két Bluetooth® üzemmód segítségével.

MEGJEGYZÉS: Bluetooth kihangosított telefonhívás üzemmódban a telefonhívások mindig a hangrendszerre továbbítódnak.

Válassza a Hangerő > Bluetooth hangbeállítás > Bluetooth hangbeállítás elemet.

Lejátszás médiatartalomként

Beállítja a készüléket, hogy hangot küldjönBluetooth média üzemmódban, A2DP hangprotokoll segítségével. A járművek többségénél ez az opció biztosítja a legjobb hangminőséget. Ha szeretné hallani aBluetooth média üzemmódban küldött hangokat, be kell állítania hangrendszerét a Bluetooth bemeneti forrásra.

Lejátszás telefonhívásként

Beállítja a készüléket, hogy Bluetooth kihangosított telefonhívásként küldjön hangot. Ez az opció a hangrendszer Bluetooth kihangosított telefonhívás funkcióját használja a hang lejátszásához. Ez lehetővé teszi, hogy Ön a hangrendszerén akkor is hallja a navigációs parancsokat és Amazon válaszokat, amikor más hangforrásokat, például rádiót hallgat. Olyan járműhangrendszerekhez is hasznos lehet, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth médiabemeneti forrással, vagy amelyeknél a Bluetooth médiabemenet rosszabb hangminőséget eredményez. Amikor ezt az üzemmódot használja, a készüléken lévő összes Bluetooth megszakítja a hangrendszeren hallgatott összes forrást, és a hangrendszerek többsége nem teszi lehetővé a másik forrásra való átváltást, miközben a Bluetooth kihangosított telefonhívás aktív. A készülék automatikusan leállítja a Bluetooth kihangosított telefonhívási jel küldését, miután befejezte egy hangfájl lejátszását, és a hangrendszer visszavált az előzőleg aktív hangforrásra.

Kompatibilitási mód
MEGJEGYZÉS: Ez az opció csak azalatt aktív, amíg a navigációs készülék párosítva van egy Apple® készülékkel.

Beállítja az eszközt, hogy hangot küldjön a Bluetooth média és a Bluetooth kihangosított telefonhívási jelek ötvözetével. A zene, hangoskönyv és egyéb média Bluetooth média üzemmódban, A2DP hangprotokoll használatával továbbítódik a hangrendszerre. A navigációs parancsok és Amazon Alexa válaszok Bluetooth kihangosított telefonhívás formájában továbbítódnak a hangrendszerre. Amikor ezt az üzemmódot használják, a navigációs parancsok és Amazon Alexa válaszok megszakítják a hangrendszeren hallgatott összes hangforrást. Ha azonban ragaszkodik a készülék általi médialejátszáshoz, hangrendszerén ki kell választania a Bluetooth bemeneti forrást. Ez az üzemmód akkor hasznos, ha szeretne váltani az eszközön lejátszott média és más médiaforrások között, ugyanakkor szeretné hallani a navigációs parancsokat és Amazon Alexa válaszokat is.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9