Alla användardata och all ihopparningsinformation tas bort och trainern återställs till fabriksinställningarna. Alla data som har synkroniserats med appen Tacx® Training kan återställas.
Upprepa följande steg 10 gånger:
Koppla bort trainerns strömkabel.
Vänta tills lysdioderna slocknar och anslut strömkabeln.
Efter den tionde gången låter du strömkabeln vara ansluten.
Alla lysdioder blinkar tillsammans (fyra gånger) i fyra sekunder och trainern startas om.
TIPS: Du bör vänta tills lysdioden lyser med fast (grönt) sken. Om du kopplar bort strömkabeln innan lysdioderna har blinkat färdigt avbryts återställningen.