Fusion PartyBus nettverk
Med funksjonen for Fusion PartyBus™ nettverk kan du koble flere kompatible stereoanlegg sammen i et nettverk ved hjelp av en kombinasjon av kablede eller trådløse tilkoblinger.
Du kan ikke bruke Wi‑Fi® nettverkshåndtering når et stereoanlegg er koblet til et Garmin nettverk.
Du kan gruppere et kompatibelt stereoanlegg, for eksempel Fusion Apollo™ RA800, med andre kompatible stereoanlegg som er koblet til Fusion PartyBus-nettverket. Grupperte stereoanlegg kan dele tilgjengelige kilder og styre medieavspilling på alle stereoanleggene i gruppen, noe som gir en synkronisert lydopplevelse i hele fartøyet. Du kan raskt opprette, redigere og deaktivere grupper etter behov via kompatible stereoanlegg eller fjernkontroller i nettverket.
Du kan bruke kompatible stereoanlegg og fjernkontroller, uansett om de er gruppert eller ikke, til å justere volumet til de tilgjengelige høyttalersonene i et hvilket som helst stereoanlegg i nettverket.
Se installeringsinstruksjonene som følger med stereoanlegget, når du oppretter Fusion PartyBus nettverket.
Du kan koble opptil åtte Fusion PartyBus stereoanlegg trådløst til et nettverk.
Oppretting av gruppe
Før du kan opprette en gruppe, må du koble flere kompatible stereoanlegg til Fusion PartyBus nettverket. Se installeringsinstruksjonene som fulgte med stereoanlegget, for å få informasjon om installering og konfigurering av nettverket.
Fra kildeskjermen kan du velge kilden til et hvilket som helst stereoanlegg i gruppen, bortsett fra et sonestereoanlegg, for eksempel Fusion Apollo SRX400-stereoanlegget eller kilder som er deaktivert for bruk på Fusion PartyBus nettverket (Generelle innstillinger).
Redigere en gruppe
- Velg .
- Velg gruppen.
- Velg stereoanleggene du vil legge til eller fjerne fra gruppen.
- Velg Fullført.
Forlate en gruppe
Du kan forlate Fusion PartyBus gruppen for å spille av lokale kilder på stereoanlegget.
- Velg .
- Velg gruppen du vil forlate.
- Velg stereoanleggene du vil fjerne fra gruppen.
- Velg Fullført.
Funksjoner for grupperte stereoanlegg
Når du har opprettet en gruppe stereoanlegg, er flere funksjoner og alternativer tilgjengelige for alle stereoanlegg i gruppen.
-
Når du har opprettet en gruppe, deler alle stereoanleggene i gruppen den samme synkroniserte visningen.
-
Du kan velge en kilde fra et hvilken som helst stereoanlegg i gruppen, med noen få begrensninger (Hensyn knyttet til grupperte stereoanlegg), og kilden spilles av samtidig på alle stereoanlegg i gruppen (Velge kilde).
-
Du kan styre avspillingen (for eksempel sette på pause og hoppe over spor) på et hvilken som helst stereoanlegg i gruppen, og det vil påvirke alle stereoanlegg i gruppen.
-
Du kan justere volumet til alle sonene på et hvilket som helst stereoanlegg i gruppen.
TIPS: Når du justerer volumet, kan du velge Alle for å justere volumet til alle stereoanleggene samtidig.
Hensyn knyttet til grupperte stereoanlegg
Når du velger kilder du vil spille av over nettverket, bør du ta hensyn til følgende.
-
En sonestereo, for eksempel Fusion Apollo SRX400, kan opprette eller bli med i en gruppe for å styre og spille av kilder fra andre stereoanlegg, men den kan ikke dele kildene sine med gruppen.
-
Du kan ikke dele en AirPlay® kilde med grupperte stereoanlegg. Ved hjelp av AirPlay 2-programvaren kan du spille av innhold på flere stereoanlegg i nettverket, men stereoanleggene må ikke grupperes (Apple AirPlay).
-
Du kan deaktivere deling på de fleste kilder ved å endre innstillingen Gruppe aktivert for kilden. Når kilden er deaktivert, kan du ikke velge den fra et gruppert stereoanlegg (Generelle innstillinger).
-
Når lydkilder strømmes over et datanettverk, oppstår det en liten forsinkelse i den synkroniserte lyden som kan være merkbar hvis du også bruker en ekstern lydkilde.
-
Hvis du har en TV med en HDMI® Audio Return Channel-tilkobling (ARC) til et stereoanlegg, og du fortsetter å bruke TV-høyttalerne, oppstår det en forsinkelse mellom lyden fra TV-høyttalerne og den optiske lyden som strømmes på de grupperte stereoanleggene.
-
Hvis du synkroniserer en radiostasjon og stiller inn den samme radiostasjonen på et stereoanlegg som ikke er koblet til et nettverk, oppstår det en forsinkelse mellom lyden fra den ikke-nettverkstilkoblede radioen og lyden fra radiostasjonen som strømmes på de grupperte stereoanleggene.
-
Du kan fjerne denne forsinkelsen ved å endre innstillingen Gruppe aktivert for kilden, men kilden kan ikke deles med grupperte stereoanlegg (Generelle innstillinger).
-
Gruppesynkronisering
Som standard opprettholdes ikke grupper du oppretter når du slår av stereoanlegg i gruppen. Hvis du slår av ett stereoanlegg som er lagt til i gruppen, forlater det stereoanlegget gruppen. Hvis du slår av hovedstereoanlegget i gruppen, blir gruppen oppløst. Du kan aktivere gruppesynkronisering for å beholde et stereoanleggs gruppemedlemskap etter at du har slått det av. Gruppesynkronisering fungerer på ulike vis basert på hvordan du slår stereoanleggene av og på.
-
Hvis du slår et synkronisert stereoanlegg av og på ved hjelp av enten av/på-knappen på stereoanlegget eller en fysisk bryter på tenningsledningen (den røde ledningen), slås alle de synkroniserte stereoanleggene i gruppen av og på sammen. Dette gjelder for alle synkroniserte stereoanlegg i gruppen, uavhengig av om et stereoanlegg er hovedstereoanlegget i gruppen eller ikke.
MERK: Hvis du velger Alle av på et stereoanleggs av-/på-meny, slås alle stereoanleggene i nettverket av, selv om de ikke er i en gruppe eller har aktivert gruppesynkronisering. -
Hvis du slår et synkronisert stereoanlegg av og på ved hjelp av en fysisk bryter på strømledningen (den gule ledningen), oppfører de andre synkroniserte stereoanleggene i gruppen seg annerledes:
-
Hvis det synkroniserte stereoanlegget er hovedstereoanlegget i gruppen og du slår det av ved hjelp av en fysisk bryter på strømledningen, forblir de andre synkroniserte stereoanleggene i gruppen på, men forlater gruppen. Når du slår hovedstereoanlegget på igjen, blir de andre synkroniserte stereoanleggene koblet til gruppen igjen.
-
Hvis det synkroniserte stereoanlegget ikke er hovedstereoanlegget i gruppen, og du slår det av og på ved hjelp av en fysisk bryter på strømledningen, forblir alle de andre synkroniserte stereoanleggene i gruppen på og gruppert, og stereoanlegget blir koblet til gruppen igjen når du slår det på.
-
Aktivere gruppesynkronisering
Du må fjerne stereoanlegget fra en eksisterende gruppe før du kan aktivere Gruppesynkronisering-innstillingen. Du kan ikke oppdatere innstillinger når et stereoanlegg er en del av en gruppe.
Du må aktivere denne innstillingen på hvert stereoanlegg som du vil beholde gruppeinnstillinger på, etter en av-/påslåing.