Az adatok és beállítások alaphelyzetbe állítása

A készülék többféle lehetőséget kínál a felhasználói adatok törlésére, valamint a beállítások gyári alapértékekre történő visszaállítására.

 1. Válassza ki a Beállítás​ok elemet.
 2. Válasszon ki egy lehetőséget:
  • Az utazási előzmények törléséhez válassza ki a Navigáció > Útvonal-beállítások > Összes útnapló törlése lehetőséget.

   Ez a lehetőség törli a meglátogatott helyekkel kapcsolatos összes feljegyzést. A mentett helyek, a fiókok, az alkalmazások és a telepített térképek nem kerülnek törlésre.

  • A navigációs beállítások gyári alapértékekre történő visszaállításához válassza ki a Navigáció > Opciók menü > Visszaállítás lehetőséget.

   Ez a lehetőség nem törli a felhasználói adatokat.

  • Az összes vezeték nélküli hálózat és párosított készülék törléséhez válassza ki a Készülék visszaáll. > Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget.

   Ez a művelet nem töröl semmilyen más felhasználói adatot.

  • A felhasználói adatok törléséhez és a beállítások gyári alapértékekre történő visszaállításához válassza a Készülék visszaáll. > Factory Data Reset lehetőséget.

   Ez a művelet törli az utazási előzményeket, az alkalmazásokat, a fiókokat, a beállításokat, a mentett hálózatokat, a párosított készülékeket és minden egyéb felhasználói adatot. A telepített térképek nem kerülnek törlésre. Előfordulhat, hogy a Garmin mappában található felhasználói fájlok nem kerülnek törlésre.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-260D9C3C-8A96-42DD-8D3B-6F6B7C616338 v5