Közlekedési adatok fogadása közlekedésiadat-vevővel

ÉRTESÍTÉS

A fűtött (fémgőzöléssel kezelt) szélvédők csökkenthetik a közlekedésiadat-vevő teljesítményét.

A forgalmi vevőegység vezeték nélküli jeleken keresztül fogadja a forgalmi adatokat – amennyiben azok elérhetők. A vezeték nélküli forgalmi adatok fogadásához csatlakoztatnia kell a készüléket a jármű elektromos hálózatához egy forgalmiadat-kompatibilis tápkábel segítségével. Bizonyos termékmodellekhez forgalmi vevőegység is tartozik (Közlekedés). Ha az Ön termékéhez nem tartozik forgalmi vevőegység, látogasson el a termék aloldalára a garmin.com weboldalon a készülékével kompatibilis forgalmi vevőkábel megvásárlásához.

A közlekedési adatok nem minden területen érhetők el. A forgalmi adatok lefedettségéről a garmin.com/traffic weboldalon találhat információkat.

Csatlakoztassa a készüléket a jármű elektromos hálózatához a kompatibilis tápkábel segítségével (A Garmin eszköz beszerelése és töltése a járműben).

Ha az Ön terméke tartalmaz forgalmi adatokat, a készülékhez mellékelt járműves tápkábel kompatibilis a forgalmi adatokkal. Ha a forgalmi vevőkábelt külön vásárolta, ezzel a kábellel csatlakoztathatja a készüléket a jármű elektromos hálózatához.

Amennyiben a lefedettségi területen belül tartózkodik, akkor készüléke megjelenítheti a közlekedési adatokat és segíthet elkerülni a forgalmi akadályokat.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-260D9C3C-8A96-42DD-8D3B-6F6B7C616338 v5