Tájékoztatás a védjegyekkel kapcsolatban

A Garmin® és a Garmin embléma a Garmin Ltd. vagy leányvállalatainak az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Ezek a védjegyek a Garmin kifejezett engedélye nélkül nem használhatók.

A Garmin Drive™, a Garmin Express™ és a myTrends™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Ezek a védjegyek a Garmin kifejezett engedélye nélkül nem használhatók.

Az ACSI™ az Auto Camper Service International Holding B.V. védjegye.Az Android™ a Google Inc. védjegye. Az Apple®, az iPhone® és a Mac® az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Bluetooth® kifejezésvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, amelyeket a Garmin engedéllyel használ.A Foursquare® a Foursquare Labs, Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.A HISTORY® és a H logó az A+E Networks védjegyei, amelyek az Egyesült Államokban és a világ más országaiban védelem alatt állnak. Minden jog fenntartva. Használatuk engedéllyel történik.A microSD® és a microSDHC logó az SD-3C, LLC védjegye. A PlanRV™ a TruckDown Info International, Inc. védjegye. A TripAdvisor® a TripAdvisor LLC bejegyzett védjegye. A Wi‑Fi® a Wi-Fi Alliance Corporation bejegyzett védjegye.A Windows® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-260D9C3C-8A96-42DD-8D3B-6F6B7C616338 v5