Redigera dina sparade platser

Du kan ta bort en sparad plats eller redigera dess namn, höjd och positionsinformation.

  1. Håll ned UP.
  2. Välj Navigation > Sparade platser.
  3. Välj en sparad plats.
  4. Välj ett alternativ för att ändra platsen.