Ta bort historik

  1. Håll ned UP.
  2. Välj Historik > Alternativ.
  3. Välj ett alternativ:
    • Välj Ta bort alla aktiviteter? för att radera alla aktiviteter från historiken.

    • Välj Nollställa totaler om du vill återställa alla sammanlagda sträckor och tider.

      Obs!: Detta tar inte bort några sparade aktiviteter.
  4. Bekräfta ditt val.