Urejanje shranjenih lokacij

Shranjeno lokacijo lahko izbrišete ali spremenite njeno ime, nadmorsko višino in podatke o položaju.

  1. Držite UP.
  2. Izberite Navigacija > Shranjene lokacije.
  3. Izberite shranjeno lokacijo.
  4. Izberite možnost za urejanje lokacije.