Obvestila o blagovnih znamkah

Garmin, logotip Garmin, ANT‍+, Auto Lap, Auto Pause, quatix, TracBack, VIRB in Virtual Partner so blagovne znamke družbe Garmin Ltd. ali njenih podružnic, registrirane v ZDA in drugih državah. Connect IQ, Garmin Connect, Garmin Express, tempe in Vector so blagovne znamke družbe Garmin Ltd. ali njenih podružnic. Blagovnih znamk ni dovoljeno uporabljati brez izrecnega dovoljenja družbe Garmin.

Android je blagovna znamka družbe Google Inc. Oznaka in logotipi Bluetooth so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo tega imena. The Cooper Institute in vse povezane blagovne znamke so v lasti inštituta The Cooper Institute. Firstbeat in Analyzed by Firstbeat sta registrirani ali neregistrirani blagovni znamki družbe Firstbeat Technologies Ltd. iOS je registrirana blagovna znamka družbe Cisco Systems, Inc., ki jo v skladu z licenco uporablja Apple Inc. Mac je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Training Stress Score (TSS), Intensity Factor (IF), in Normalized Power (NP) so blagovne znamke družbe Peaksware, LLC. Wi‑Fi je registrirana oznaka družbe Wi-Fi Alliance Corporation. Windows je registrirana blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v Združenih državah in drugih državah. Druge zaščitene in blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov.

Ta izdelek je certificiran v skladu z ANT‍+. Če si želite ogledati seznam združljivih izdelkov in programov, obiščite stran www.thisisant.com/directory.