Brisanje zgodovine

  1. Držite UP.
  2. Izberite Zgodovina > Moznosti.
  3. Izberite možnost:
    • Izberite Izbriši vse dejavnosti za brisanje vseh dejavnosti iz zgodovine.

    • Izberite možnost Ponastavi skupne vrednosti za ponastavitev vseh skupnih vrednosti razdalje in časa.

      OPOMBA: S tem ne izbrišete shranjenih dejavnosti.
  4. Potrdite izbiro.