Usuwanie wszystkich zapisanych pozycji

Możesz usunąć wszystkie zapisane pozycje na raz.

  1. Przytrzymaj UP.
  2. Wybierz kolejno Nawigacja > Zapisane pozycje > Usuń wszystko.