Usuwanie historii

  1. Przytrzymaj UP.
  2. Wybierz kolejno Historia > Opcje.
  3. Wybierz opcję:
    • Wybierz Usuń wszystkie aktywności, aby usunąć wszystkie aktywności z historii.

    • Wybierz Zeruj podsumowania, aby wyzerować wszystkie podsumowania dotyczące dystansu i czasu.

      UWAGA: Nie spowoduje to usunięcia żadnych zapisanych aktywności.
  4. Potwierdź swój wybór.