Uw opgeslagen locaties verwijderen

U kunt een opgeslagen locatie verwijderen of de naam en de hoogte- en positiegegevens ervan wijzigen.

  1. Houd UP ingedrukt.
  2. Selecteer Navigatie > Opgeslag. locaties.
  3. Selecteer een opgeslagen locatie.
  4. Selecteer een optie om de locatie te bewerken.