Slette logg

  1. Hold nede UP.
  2. Velg Historikk > Alternativer.
  3. Velg et alternativ:
    • Velg Slett alle aktiviteter for å slette alle aktiviteter fra loggen.

    • Velg Nullstill totalverdier for å nullstille alle totaler for avstand og tid.

      MERK: Dette sletter ingen lagrede aktiviteter.
  4. Bekreft valget.