Vraćanje svih zadanih postavki

NAPOMENA: Ovime ćete izbrisati sve unesene informacije i povijest aktivnosti.

Sve postavke uređaja možete vratiti na tvornički zadane vrijednosti.

  1. Držite UP.
  2. Odaberite Postavke > Sustav > Vraćanje zadanih postavki > Da.