Brisanje povijesti

  1. Držite UP.
  2. Odaberite Povijest > Opcije.
  3. Odaberite opciju:
    • Odaberite Izbriši sve aktivnosti kako biste izbrisali sve aktivnosti iz povijesti.

    • Odaberite Ponovno postavi ukupno kako biste ponovo postavili sve ukupne vrijednosti za udaljenost i vrijeme.

      NAPOMENA: Time se ne brišu spremljene aktivnosti.
  4. Potvrdite odabir.