Historiatietojen poistaminen

  1. Paina UP-painiketta pitkään.
  2. Valitse Historia > Asetukset.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Valitsemalla Poista kaikki suoritukset voit poistaa kaikki suoritukset historiasta.

    • Valitsemalla Nollaa yhteismäärät voit nollata kaikki matkan ja ajan kokonaismäärät.

      HUOMAUTUS: Tämä ei poista tallennettuja suorituksia.
  4. Vahvista valintasi.