Stop en aktivitet

BEMÆRK: Nogle indstillinger er ikke tilgængelige for visse aktiviteter.
  1. Vælg STOP.

    Hvis du ikke gemmer aktiviteten manuelt efter at have stoppet aktiviteten, gemmer enheden den automatisk, når der er gået 25 minutter.

  2. Vælg en funktion:
    • Hvis du vil genoptage aktiviteten, skal du vælge Fortsæt.

    • Hvis du vil gemme aktiviteten og vende tilbage til urtilstand, skal du vælge Gem.

    • Hvis du vil slette aktiviteten og vende tilbage til urtilstand, skal du vælge Slet.

    • Hvis du vil følge dit spor tilbage til startpunktet for din aktivitet, skal du vælge TracBack.

    • Hvis du vil suspendere aktiviteten og genoptage den på et senere tidspunkt, skal du vælge Fortsæt senere.