Sletning af historik

  1. Hold UP nede.
  2. Vælg Historik > Valgmuligheder.
  3. Vælg en funktion:
    • Vælg Slet alle aktiviteter for at slette alle aktiviteter fra historikken.

    • Vælg Nulstil totaler for at nulstille alle totalværdier for distancer og tider.

      BEMÆRK: Dette sletter ikke gemte aktiviteter.
  4. Bekræft dit valg.