Odstranění historie

  1. Podržte tlačítko UP.
  2. Vyberte možnost Historie > Možnosti.
  3. Vyberte možnost:
    • Výběrem možnosti Odstranit všechny aktivity odstraníte z historie všechny aktivity.

    • Výběrem možnosti Vynulovat celkové souhrny vynulujete všechny souhrny pro vzdálenost a čas.

      POZNÁMKA: Tento krok neodstraní žádné uložené aktivity.
  4. Potvrďte výběr.