Een GroupTrack sessie starten

OPMERKING

Uw gekoppelde smartphone moet zijn uitgerust met een data-abonnement en zich in een gebied met netwerkdekking bevinden waar gegevens beschikbaar zijn.

Voordat u een GroupTrack sessie kunt starten, moet u de watch koppelen met een compatibele smartphone (Uw smartphone koppelen met uw toestel).

Deze instructies gelden voor het starten van een GroupTrack sessie met een MARQ® watch. Als uw connecties andere compatibele toestellen hebben, kunt u deze op de kaart zien. Op de andere toestellen kunnen GroupTrack fietsers mogelijk niet worden weergegeven op de kaart.

  1. Houd op de MARQ watch MENU ingedrukt en selecteer Veiligheid en tracking > GroupTrack > Toon op kaart als u de weergave van connecties op het kaartscherm wilt inschakelen.
  2. Selecteer in de Garmin Connect™ app vanuit het instellingenmenu Veiligheid en tracking > LiveTrack > Menusymbool > Instel​lingen > GroupTrack.
  3. Selecteer Alle connecties of Alleen uitnodiging en selecteer uw connecties.
  4. Selecteer Start LiveTrack.
  5. Start een buitenactiviteit op de watch.
  6. Blader naar de kaart om uw connecties weer te geven.
    TIP: Op de kaart kunt u MENU ingedrukt houden en Nabije connecties selecteren om de afstand, de richting en het tempo of de snelheid weer te geven van andere connecties in de GroupTrack sessie.
Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-9EEF6661-8BC6-4D39-ABC0-A4248960DACD v8