Kaikkien oletusasetusten palauttaminen

Ennen kuin palautat kaikki oletusasetukset, kello on synkronoitava Garmin Connect™ sovelluksen kanssa, jotta suoritustiedot voi ladata.

Kaikki kellon asetukset voidaan palauttaa tehtaalla määritettyihin oletusarvoihin.

  1. Paina kellotaulussa MENU-painiketta pitkään.
  2. Valitse Järjestelmä > Nollaa.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Voit palauttaa kaikkien kellon asetusten oletusarvot ja tallentaa kaikki käyttäjän lisäämät tiedot ja suoritushistorian valitsemalla Palauta oletusasetukset.

    • Voit poistaa kaikki suoritukset historiasta valitsemalla Poista kaikki suoritukset.

    • Voit nollata kaikki matkan ja ajan kokonaismäärät valitsemalla Nollaa yhteismäärät.

    • Voit palauttaa kaikkien kellon asetusten oletusarvot ja poistaa kaikki käyttäjän lisäämät tiedot ja suoritustiedot valitsemalla Poista tiedot ja nollaa asetukset.

      HUOMAUTUS: Jos olet määrittänyt Garmin Pay™ lompakon, tämä asetus poistaa lompakon kellostasi. Jos olet tallentanut musiikkia kelloon, tämä asetus poistaa tallentamasi musiikin.
Copyright © Garmin. Kaikki oikeudet pidätetään.GUID-916B0F5C-0DE1-47D2-B945-7A99A0295552 v5