Autopilot

UPOZORENJE

Značajku autopilota možete koristiti samo na stanici instaliranoj pokraj kormila, regulatora i upravljačkog uređaja.

UPOZORENJE

Vi ste odgovorni za sigurno i oprezno upravljanje plovilom. Autopilot je alat koji poboljšava mogućnost upravljanja plovilom. No on vas ne oslobađa odgovornosti da plovilom upravljate na siguran način. Izbjegavajte navigacijske opasnosti i nikad ne ostavljajte kormilo bez nadzora.

UPOZORENJE

Uvijek budite spremni brzo preuzeti ručnu kontrolu nad plovilom.

UPOZORENJE

Upoznajte se s radom autopilota na mirnoj otvorenoj vodi bez opasnosti.

UPOZORENJE

Budite oprezni kad koristite autopilot u blizini opasnih elemenata u vodi poput dokova, stupova i drugih plovila.

Sustav autopilota neprekidno prilagođava upravljanje plovilom kako biste održali stalan smjer (držanje smjera). Sustav omogućuje i ručno upravljanje te nekoliko načina rada funkcija automatskog upravljanja i oblika za upravljanje.

Kad je ploter povezan s kompatibilnim Garmin® sustavom autopilota, autopilot možete pokrenuti i upravljati njime s plotera. Informacije o kompatibilnim Garmin sustavima autopilota potražite na web-mjestu garmin.com.

Kada je ploter povezan s kompatibilnim Yamaha® sustavom autopilota, autopilotom možete upravljati s plotera s pomoću zaslona Yamaha autopilota i trake preklapanja (Autopilot Yamaha). Informacije o kompatibilnim Yamaha sustavima autopilota zatražite od zastupnika tvrtke Yamaha.

Autorska prava © Garmin. Sva prava pridržana.GUID-413FE004-9D7D-474E-8423-3B787BC4A5BF v7