Een begeleide test uitvoeren om uw lactaatdrempel te bepalen

Voor deze functie is een Garmin® hartslagmeter met borstband vereist. Voordat u de begeleide test kunt uitvoeren, moet u een hartslagmeter omdoen en deze koppelen met uw toestel (De draadloze sensoren koppelen).

Het toestel gebruikt informatie van uw gebruikersprofiel uit de basisinstellingen en uw geschat VO2 max. om uw lactaatdrempel te schatten. Het toestel detecteert uw lactaatdrempel automatisch tijdens hardlopen bij een constante, hoge intensiteit met hartslagmeter.

TIP: Dit toestel vereist een aantal hardloopsessies met een hartslagmeter met borstband om een nauwkeurige waarde voor maximale hartslag en een nauwkeurig geschat VO2 max. te verkrijgen. Als u geen schatting van uw lactaatdrempel kunt krijgen, probeer dan uw maximale hartslagwaarde handmatig te verlagen.
 1. Selecteer op de wijzerplaat Startknop.
 2. Selecteer een hardloopactiviteit voor buiten.

  U hebt GPS nodig om de test uit te voeren.

 3. Houd MENU ingedrukt.
 4. Selecteer Training > Lactaatdrempel-test.
 5. Start de timer en volg de instructies op het scherm.

  Zodra u aan de hardloopsessie begint, geeft het toestel de duur van elke stap, het doel en de huidige hartslaggegevens weer. Als de test is voltooid, wordt een bericht weergegeven.

 6. Na de begeleide test stopt u de timer en slaat u de activiteit op.

  Als dit uw eerste lactaatdrempelschatting is, vraagt het toestel u om uw hartslagzones bij te werken op basis van uw lactaatdrempelhartslag. Bij elke volgende lactaatdrempelschatting vraagt het toestel u om de schatting te accepteren of te weigeren.

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-517186D0-FA8B-4C0D-85A2-F5FF1AB61BB7 v8