Hulp

LET OP

Hulp is een aanvullende functie en dient niet te worden beschouwd als primaire methode voor het verkrijgen van hulp bij ongelukken. De Garmin Connect™ app neemt geen contact op met hulpdiensten namens u.

Als uw Edge® toestel met GPS is verbonden met de Garmin Connect app, kunt u een automatisch sms-bericht met uw naam en GPS-locatie laten sturen naar uw contactpersonen voor noodgevallen.

Voordat u de hulpfunctie op uw toestel kunt inschakelen, moet u in de Garmin Connect app de gegevens invoeren van de in geval van nood te waarschuwen personen. Uw via Bluetooth® gekoppelde smartphone moet zijn voorzien van een data-abonnement en zich bevinden in het dekkingsgebied van de netwerkprovider voor datacommunicatie. Uw contacten voor noodgevallen moeten sms-berichten kunnen ontvangen (standaard sms-tarieven kunnen van toepassing zijn).

Op uw toestel wordt een bericht weergegeven met de mededeling dat uw contactpersonen na een afteltijd zullen worden gewaarschuwd. Als u geen hulp nodig hebt, kunt u het bericht annuleren.

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-491A67EB-D2DE-4740-887D-83170BF80560 v6