Köliasetuksen määrittäminen

Köliasetus kompensoi veden syvyyslukeman kaikuanturin asennuspaikan mukaan. Siten voit tarkastella tarpeen mukaan veden syvyyttä kölin alapuolella tai veden todellista syvyyttä.

Jos haluat tietää veden syvyyden kölin alapuolella tai veneen alimman kohdan ja kaikuanturi on asennettu vesilinjaan tai mihin tahansa kölin pään yläpuolelle, mittaa etäisyys kaikuanturin sijainnista veneen köliin.

Jos haluat tietää veden todellisen syvyyden ja kaikuanturi on asennettu vesilinjan alapuolelle, mittaa etäisyys kaikuanturin pohjasta vesilinjaan.

HUOMAUTUS: Tämä on mahdollista vain, kun kelvolliset syvyystiedot ovat käytettävissä.
  1. Mittaa etäisyys:
    • Jos anturi on sijoitettu vesilinjaan Numero yksi tai mihin tahansa kölin pään yläpuolelle, mittaa etäisyys kaikuanturin sijainnista veneen köliin. Anna tämä arvo positiivisena lukuna.

    • Jos kaikuanturi on sijoitettu kölin pohjaan Numero kaksi ja haluat tietää veden todellisen syvyyden, mittaa etäisyys kaikuanturista vesilinjaan. Anna tämä arvo negatiivisena lukuna.


    Keel offset with callouts
  2. Valitse Asetukset > Oma vene > Köliasetus.
  3. Valitse Plus, jos kaikuanturi on asennettu vesilinjaan, tai valitse Minus, jos kaikuanturi on asennettu kölin pohjaan.
Copyright © Garmin. Kaikki oikeudet pidätetään.GUID-84A6F0AE-1151-4726-BDEE-50B0207499FA v5