Toestel- en privacyinstellingen
Selecteer .
- Over
-
Hiermee geeft u het versienummer van de software, het id-nummer van het toestel en informatie over verschillende andere softwarefuncties weer.
- Schermvergrendeling
-
Hiermee stelt u in dat u een pincode moet invoeren wanneer u het navigatietoestel inschakelt (Schermbeveiliging inschakelen).
- Regelgeving
-
Hiermee worden symbolen en informatie over regelgeving weergegeven.
- EULA's
-
Hiermee geeft u de licentieovereenkomsten voor eindgebruikers weer.
OPMERKING: U hebt deze gegevens nodig om de systeemsoftware bij te werken of aanvullende kaartgegevens aan te schaffen. - Softwarelicenties
-
Geeft informatie over de softwarelicentie weer.
- Rapportage toestelgegevens
-
Deelt anonieme gegevens om het toestel te verbeteren.
- Reisgegevens
-
Hiermee wordt op het toestel een record opgeslagen van de plaatsen waar u naartoe gaat. Zo kunt u het reislog weergeven, gebruikmaken van de functie Trip History en myTrends™ routesuggesties gebruiken.
- Herstel
-
Hiermee kunt u uw reisgeschiedenis wissen, de instellingen herstellen of alle gebruikersgegevens wissen.
Schermbeveiliging inschakelen
Als u de functie Schermvergrendeling inschakelt, kan Garmin® Support uw pincode niet terughalen of toegang krijgen tot uw toestel. Het is uw verantwoordelijkheid om de pincode te verstrekken aan iedereen die toestemming heeft om het navigatietoestel te gebruiken.
- Selecteer .
-
Selecteer een optie:
-
Om de schermvergrendeling in te schakelen en een nieuwe pincode in te stellen, selecteert u Pincode vereisen en voert u een pincode in.
-
Als u uw pincode wilt wijzigen, selecteert u Wijzig PIN en voert u een pincode in.
-
Om de schermvergrendeling uit te schakelen, moet u het selectievakje Pincode vereisen uitschakelen.
-
Gegevens en instellingen herstellen
Het toestel biedt verschillende opties voor het verwijderen van uw gebruikersgegevens en het herstellen van alle fabrieksinstellingen.
- Selecteer .
-
Selecteer een optie:
-
Tik op Wis reisgegevens als u uw reisgeschiedenis wilt wissen.
Met deze optie verwijdert u alle records van de plaatsen waar u naartoe bent gereisd. U verwijdert zo geen opgeslagen locaties of geïnstalleerde kaarten.
-
Als u alle toestelinstellingen wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen, selecteert u Standaardinstelling.herstellen.
Met deze optie verwijdert u geen gebruikersgegevens.
-
Als u alle gebruikersgegevens wilt wissen en alle fabrieksinstellingen wilt herstellen, selecteert u Gegevens verwijderen en instellingen herstellen.
Met deze optie verwijdert u alle gebruikersgegevens, waaronder uw opgeslagen locaties, recent gevonden locaties en reisgeschiedenis. Geïnstalleerde kaarten worden niet verwijderd.
-