Slette logg

  1. Hold nede MENU på urskiven.
  2. Velg Historikk > Alternativer.
  3. Velg et alternativ:
    • Velg Slett alle aktiviteter for å slette alle aktiviteter fra loggen.

    • Velg Nullstill totalverdier for å nullstille alle totaler for avstand og tid.

      MERK: Dette sletter ingen lagrede aktiviteter.
GUID-EA4C028F-6CC0-4957-9BB2-20B2E5DAE9CD v3
April 2026