Sletning af historik

  1. På urskiven skal du holde MENU nede.
  2. Vælg Historik > Muligheder.
  3. Vælg en funktion:
    • Vælg Slet alle aktiviteter for at slette alle aktiviteter fra historikken.

    • Vælg Nulstil totaler for at nulstille alle totalværdier for distancer og tider.

      BEMÆRKNING: Dette sletter ikke gemte aktiviteter.
GUID-EA4C028F-6CC0-4957-9BB2-20B2E5DAE9CD v4
September 2026