Kaarten en software bijwerken via een Wi‑Fi netwerk

OPMERKING

Kaart- en software-updates kunnen grote bestanden zijn die op het toestel moeten worden gedownload. Gebruikelijke datalimieten of -kosten van uw internetprovider kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met uw internetprovider voor meer informatie over datalimieten of -kosten.

U kunt de kaarten en de software bijwerken door uw toestel te verbinden met een Wi‑Fi® netwerk met internettoegang. Op die manier kunt u uw toestel up-to-date houden zonder het op een computer te hoeven aansluiten.

 1. Verbind het toestel met een Wi‑Fi netwerk (Verbinding maken met een Wi‑Fi netwerk).

  Na verbinding met een Wi‑Fi netwerk controleert het toestel of er updates beschikbaar zijn. Als een update beschikbaar is, wordt Update beschikbaar weergegeven op het pictogram Instellingen in het hoofdmenu.

 2. Selecteer Instellingen > Updates.

  Het toestel controleert op beschikbare updates. Als een update beschikbaar is, wordt Update beschikbaar weergegeven onder Kaart of Software.

 3. Selecteer een optie:
  • Als u alle beschikbare updates wilt installeren, selecteert u Installeer alles.

  • Als u alleen kaartupdates wilt installeren, selecteert u Kaart > Installeer alles.

  • Als u alleen software-updates wilt installeren, selecteert u Software > Installeer alles.

 4. Lees de licentieovereenkomsten en selecteer Accepteer alles om de overeenkomsten te accepteren.
  OPMERKING: Als u niet akkoord gaat met de licentievoorwaarden, kunt u Weiger selecteren. Het updateproces wordt dan gestopt. U kunt pas updates installeren wanneer u de licentieovereenkomsten hebt geaccepteerd.
 5. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om het toestel aan te sluiten op een externe voedingsbron en selecteer Ga door (Het toestel opladen).

  Voor de beste resultaten wordt een USB-netadapter met een uitgangsstroomsterkte van minimaal 1 Ampère aangeraden. USB-voedingsadapters voor smartphones, tablets of draagbare mediatoestellen zijn vaak compatibel.

 6. Zorg dat het toestel gedurende het updateproces is aangesloten op een externe voedingsbron en binnen bereik is van het Wi‑Fi netwerk.
TIP: Als een kaartupdate wordt onderbroken of geannuleerd voordat het proces is voltooid, kunnen er op uw toestel kaartgegevens ontbreken. Als u kaarten waarvan gegevens ontbreken wilt herstellen, moet u de kaarten nogmaals bijwerken via Wi‑Fi of Garmin Express™.
GUID-E024D22C-EA17-40B3-A63F-E9535D86014B v9
Oktober 2023