A vezető figyelmét felkeltő funkciók és figyelmeztetések

VIGYÁZAT

A vezetőnek szóló figyelmeztetések és sebességkorlátozási funkciók csak tájékoztatási célt szolgálnak, és nem helyettesítik a vezető azzal kapcsolatos felelősségét, hogy betartson minden, táblán jelzett sebességkorlátozást és mindenkor józan ítélőképességét használva vezessen.A Garmin® nem tartozik felelősséggel semmilyen közlekedési bírságért vagy idézésért, amelyet Ön esetlegesen a kötelező közlekedési előírások és jelzések betartásának elmulasztása miatt kap.

A készülék olyan funkciókat kínál, amelyekkel – még akár az ismerős területeken is – biztonságosabban vezethet. A készülék minden figyelmeztetést hangjelzéssel vagy üzenet és információk megjelenítésével jelez. Engedélyezheti vagy letilthatja az egyes riasztási típusok hangjelzését vagy üzenetét. Nem minden figyelmeztetés elérhető minden területen.

Iskolai zóna vagy iskola közelében

A készülék hangjelzéssel, valamint a távolság és sebességkorlátozás (ha van) megjelenítésével jelzi, ha iskolához vagy iskolai zónához közeledik.

Sebességhatár-csökkentés

A készülék hangjelzést ad és megjeleníti a közelgő sebességhatár-csökkentést, így felkészülhet a sebesség csökkentésére.

Figyelmeztetés gyorshajtásra

A készülék hangjelzéssel, és a sebességhatárt jelző ikon körül egy piros szegély megjelenítésével jelzi, ha túllépte az aktuális útszakaszon érvényes sebességkorlátozást.

Vasúti kereszteződés

A készülék hangjelzéssel és a távolság megjelenítésével jelzi, ha vasúti kereszteződéshez közeledik.

Állatveszély

A készülék hangjelzéssel és a távolság megjelenítésével jelzi, ha állatveszélyes területhez közeledik.

Kanyarodó út

A készülék hangjelzéssel és a távolság megjelenítésével jelzi, ha kanyarodó úthoz közeledik.

Lassabb forgalom

A készülék hangjelzéssel és a lassabb forgalomig hátralévő távolság megjelenítésével jelzi, ha nagyobb sebességgel közeledik lassabb forgalomhoz. A funkció használatához a készüléknek forgalmi adatokat kell fogadnia.

Pihenőtervezés

A készülék hangjelzést ad és pihenőhelyeket javasol, ha két óránál hosszabb ideje vezet megállás nélkül.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-E024D22C-EA17-40B3-A63F-E9535D86014B v7