ștergerea tuturor rutelor salvate Selectați . Din bara de meniu, selectați MENU. Selectați Gestionare date de utilizator > Ştergere datele utilizator > Rute Subiect principal: RuteacasăNavigarea cu un chartplotterRuteștergerea tuturor rutelor salvate
ștergerea tuturor rutelor salvate Selectați . Din bara de meniu, selectați MENU. Selectați Gestionare date de utilizator > Ştergere datele utilizator > Rute Subiect principal: RuteacasăNavigarea cu un chartplotterRuteștergerea tuturor rutelor salvate