ștergerea tuturor traseelor salvate Selectați . Din bara de meniu, selectați MENU. Selectați Gestionare date de utilizator > Ştergere datele utilizator > Trasee salvate Subiect principal: TraseeacasăNavigarea cu un chartplotterTraseeștergerea tuturor traseelor salvate
ștergerea tuturor traseelor salvate Selectați . Din bara de meniu, selectați MENU. Selectați Gestionare date de utilizator > Ştergere datele utilizator > Trasee salvate Subiect principal: TraseeacasăNavigarea cu un chartplotterTraseeștergerea tuturor traseelor salvate